missmarinan

Mina empties januari till mars
Det var längesen jag skrev nåt här i bloggen, men jag har inte alltid känt för att skriva nåt här. Men börjar med mina empties för januari - mars. Några av produkterna är till och med från december. 
 
 Yves Rocher´s schampo har jag aldrig tyckt om. Jag vet inte varför jag inte tycker om dem. Men jag tror att det är för att de inte luktar så gott, men de funkar i nödfall. Håret blir ju ändå rent. Detta schampo fick jag också gratis när jag beställt varor och då jag själv har tjockt hår så passar det inte för min del, inte just detta schampo i alla fall. 
Tänker inte köpa om detta shampo.
Länk till produkten
 
 
Yves Rocher´s Fotcreme med doft av lavendel var helt okej.  Luktar mycket lavendel men jag vill ha lite fetare fotcreme så jag tycker inte om denna creme.  Kommer inte att köpa denna fotkräm igen.
Länk till produkt
 
 Yves Rocher´s handcreme med Arnica tyckte jag inte om. Jag tycker inte om doften, men den funkar ändå bra som handcreme.  Tänker inte köpa om den här handkrämen.
Länk till produkt
 
 
Bliw tvål är en billig flytande tvål som jag använde till att rengöra ansiktet med. jag vet inte hur den funkar om man har smink på sig, men för mig passar den bra att rengöra ansiktet med då jag inte sminkar mig något alls. Huden blir mjuk och skön av denna tvål. Finns i olika dofter. Kommer att köpa bliws tvålar om igen.
Får 5 av 5 poäng.
 
 
 
Denna duschschampo är köpt från Yves Rocher, är skonsamt rengörande både för kropp och hår, innehåller tahitigardenia.  Jag använder den bara som duschkräm, tycker inte att den passar som schampo, inte för mig i alla fall. Den innehåller inte sulfater och det gör att den löddrar mindre men den luktar otroligt gott och den passar jättebra på sommaren. En riktig sommardoft med andra ord.
Kan tänka mig att köpa om den.

Länk till produkten

 
 
Rituals duschskum med doften Sakura älskar jag, doftar så gott. Men det finns ett minus att det är så svårt att få ut det sista ur flaskan.  Denna flaska är på 200 ml och kostar 95 kr. Är en av mina absoluta favoriter. Kommer att köpa om denna duschskum från Rituals. 
Får 5 av 5
Länk till produkten
 
 
Yves Rocher´s serum mot rynkor och för näring.
En produkt som jag också har fått gratis när jag beställde varor från YR, och tyckte mycket om den.  Men ingen produkt som jag skulle köpa på grund av priset. 
Får ändå 5 av 5 poäng
Länk till produkten
 
 
 
Denna body butter är köpt på Normal och kostar 29 kr för 200 ml. Mycket bra body butter, köper den varje gång jag är i butiken. Jag använder den mest till mina fötter då jag har torra och spruckna fötter. Men använder den även till mina händer. Sheasmör har närande och reparerande egenskaper och det märks väldigt väl på mina fötter och händerna. Jag märker att body buttern hjälper vid torr hud och gör den smidigare. Kan tänka mig att köpa om den. 
Får 5 av 5 poäng
 
 
 
 Dove´s daily moisture conditioner  gjorde att håret blev lite mjukare och är ett  helt okej balsam. Kan användas varje dag. Kommer inte att köpa om. 
Får 4 av 5 poäng
 
 
 
 En av de billigaste duschkrämer är denna med lätt cocosdoft och sheasmör. Kokos och sheasmör vilken bra combo. Man kan drömma sig bort till exotiska platser. Den innehåller 500 ml  så det är en stor flaska. Finns även i olika dofter. Kan tänka mig att köpa om. 
Får 4 av 5 poäng
 
 
 LDB´s kroppslotion har jag använt för längesen  och får minnen från dess tider då man var utomlands. Det är ju en klassisk lotion. Den här luktar så gott.
Får 4 av 5 poäng.
 
 
Yves Rocher´s nattkräm Rich creme nattcreme mot rynkor och för näring. 
Comforting Anti-Wrinkle Night Cream
Denna kräm har jag fått gratis när jag har beställt varor från Yves Rocher. Det är inget jag skulle köpa själv, först och främst för att den är så dyr och för det andra för att jag inte bryr mig vilken creme jag använder. Men den kändes skön mot huden.
Får 4 av 5 poäng
Länk till produkten
 
 
 Yves Rocher´s nattkräm serum vegetal mot rynkor och för fasthet, 50 ml. 
Även denna nattcreme har jag fått gratis när jag beställt varor från Yves Rocher. 
Jag har använt denna kräm på dagen, trots att det är en nattkräm, för den har var lite lättare i konsistensen. Denna kräm är också dyr så det är inget jag skulle köpa själv. 
Får också 4 av 5 poäng, trots det höga priset. 
Länk till produkten
 
 
 Den ljusrosa flaskan Gliss schampo split ends regenerande schampo för klyvna hårtoppar rengör håret väl och det kändes bra för mitt hår. Men jag vet inte om det hjälper mot klyvna hårtoppar, men jag tror inte att jag har det heller.  Innehåller druvkärn olja.
Får 3 av 5 poäng
 
 
 
Gliss split ends miracle conditioner var ett helt okej balsam men jag vet inte om jag skulle köpa det igen, men håret blir ändå lättkammat.
Får 3 av 5 poäng
 
 
Denna body lotion är köpt på Lidl med det tyska märket Cien. Mycket bra lotion för det billiga priset. Se här där jag redan har recenserat denna lotion. 
 
 Men oj så världslig jag blev med detta inlägg. Helt oväsentligt. Men, men. Man kan inte vara helt perfekt.